Het lijkt op het eerste gezicht een goed idee: je doet als ondernemer toch alles al zelf, dus waarom niet boekhouden in Excel? Een logische gedachtegang, zeker wanneer je bezig bent met het opstarten van je bedrijf. Maar helaas leidt boekhouden in Excel zelden tot het gewenste resultaat.

Naarmate je bedrijf groeit, wordt ook je administratie complexer. Je bent er steeds vaker mee bezig en het kost meer tijd om alles overzichtelijk te houden. Ook kom je steeds vaker in de knoop met lastige formules; je moet alle functies van het programma immers zelf aan elkaar koppelen. Daar komt bij dat Excel geen automatische verbindingen met banken kan maken – die informatie moet je zelf invoeren. Boekhouden in Excel wordt daardoor al snel tijdrovend en onoverzichtelijk. ANNO2040 heeft gelukkig een alternatief.

Een beter alternatief voor boekhouden in Excel

Wil je waar je ook bent 24/7 toegang tot jouw administratie hebben? Wil je alle financiële informatie van jouw bedrijf op één plek hebben die speciaal ingericht is om snel en overzichtelijk te werken? Wil je e-mails, agendabeheer en betalingen direct kunnen koppelen aan je administratie? Bij boekhouden in Excel is dat onmogelijk – maar bij ANNO2040 kan het wel.

Wij werken met Yuki, een modern online platform dat specifiek voor boekhouden ingericht is. Je krijgt toegang tot uitgebreide tools die, in tegenstelling tot boekhouden in Excel, toegankelijk en helder zijn ontworpen. De online omgeving is bovendien uitstekend beveiligd en bijzonder robuust, waardoor je nooit over je administratie in hoeft te zitten. De back-ups en crashes van boekhouden in Excel behoren bij ANNO2040 definitief tot het verleden.

Online boekhouden bij ANNO2040

Lijkt het je prettig om technische ondersteuning en persoonlijk advies bij je administratie te hebben? Bij boekhouden in Excel ben je voor vragen altijd op jezelf aangewezen. Bij ANNO2040 kun je gewoon iemand bellen wanneer je een vraag hebt over je administratie of financiële situatie. Ons team geeft je dan direct aan de telefoon een praktisch antwoord waar je iets mee kunt. Dat is onderdeel van onze service, dus je hoeft er ook niet voor te betalen. ANNO2040 is toegankelijk voor iedere ondernemer – zowel qua expertise als qua kosten.

Wil je stoppen met boekhouden in Excel en ben je benieuwd naar ons innovatieve systeem? Neem contact op met ANNO2040 en maak een afspraak voor een intakegesprek!

Meer weten over ons alternatief op boekhouden in Excel? Neem nu contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.