Werk jij met een Mac? De producten van Apple zijn ook bij ondernemers steeds populairder geworden. Ze zijn stabiel, veilig en veelzijdig – ideaal wanneer je een goede start wilt maken, of de IT in jouw onderneming wilt vernieuwen. Maar hoe zit het eigenlijk met de administratie? Wat is daarvoor de beste oplossing?

Het is niet eenvoudig om een goed boekhoudprogramma voor de Mac te vinden. Het aanbod is kleiner dan dat van Windows en een boekhoudprogramma op de Mac is al gauw een stuk minder gebruiksvriendelijk. Gelukkig zijn er ook andere opties. ANNO2040 laat je graag zien wat het beste boekhoudprogramma voor de Mac is.

ANNO2040 is toegankelijker en overzichtelijker

Ondernemen is niet aan tijd of plaats gebonden. Daarom is het handig om overal bij je administratie te kunnen – op de zaak, onderweg, maar ook thuis. Helaas heb je niet altijd je zakelijke computer bij de hand. Wil je dan toch met de administratie aan de slag kunnen, dan heb je een oplossing nodig die op ieder systeem werkt: een boekhoudprogramma voor Mac, Windows en ieder ander systeem.

ANNO2040 heeft die oplossing. Wij werken met Yuki, een online platform waar je eenvoudig je complete administratie in bij kunt houden. Je kunt 24/7 bij jouw gegevens, waar je ook bent, en het werkt op iedere computer. Je bent dus niet beperkt tot een boekhoudprogramma op de Mac – Yuki is universeel. Dat maakt jouw administratie een stuk toegankelijker.

Vervang jouw boekhoudprogramma voor de Mac met onze tools!

Universele toegankelijkheid en gebruiksgemak zijn niet de enige voordelen van ANNO2040. Koop je een boekhoudprogramma voor de Mac, dan krijg je daar geen persoonlijke adviezen bij. Bij ons krijg je dat wel. Werk je met ANNO2040, dan kun je altijd bellen wanneer je vragen hebt – over je administratie, maar ook over andere financiële vragen. Je krijgt in de meeste gevallen direct een passend antwoord. Dat kost je niets extras.

Daarmee gaat ANNO2040 een stuk verder dan zelfs het beste boekhoudprogramma voor de Mac. Wil je zelf ervaren hoe ons systeem werkt? Neem dan contact op met ons team. Wij maken graag een afspraak om alles aan je uit te leggen.

Meer weten over ons innovatieve online boekhoudprogramma? Neem nu contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.