Iedere onderneming heeft een gezonde financiële basis nodig. Als ondernemer ben jij daarvoor verantwoordelijk. Jij bepaalt immers welke strategie je volgt en welke keuzes je maakt – maar je hoeft er niet alleen voor te staan. Twijfel je over een beslissing? Wil je weten of jouw financiële conclusies de juiste zijn? Dat is waar een financieel adviseur van oudsher bij kan helpen.

Maar hoe zit het met kansen en risico’s die jij niet ziet? Wil je die kunnen herkennen, dan heb je een nieuw soort financieel adviseur nodig – een specialist die vanuit jouw perspectief meekijkt en meedenkt. Iemand die focust op meer business voor jouw onderneming en proactief handelt. Precies het soort financieel adviseur dat ANNO2040 voor jou kan zijn.

Wat doen wij als financieel adviseur voor jou?

ANNO2040 biedt alle ondersteuning die je van een ervaren financieel adviseur mag verwachten. Wij analyseren jouw omzet, kosten en investeringen. Wij adviseren je over zakelijk rijden, fiscale vragen en beloningsstructuren. Wij stellen rapportages en analyses voor je op die meer inzicht geven in jouw onderneming.

Wat ons als financieel adviseur uniek maakt is onze betrokken, proactieve houding. Wij geven feedback die jouw financiële strategie ten goede komt – wanneer je er om vraagt, maar ook wanneer ons iets belangrijks opvalt. Ook hoef je bij ons niet dagenlang te wachten op een antwoord. Wij begrijpen dat je snel verder wilt en kunnen in de meeste gevallen direct praktisch advies geven.

Spreek af met een financieel adviseur van ANNO2040

Zoek jij een financieel adviseur die jouw doelen en prioriteiten begrijpt? ANNO2040 biedt scherpe inzichten en een persoonlijk betrokken benadering. Wij werken als financieel adviseur vanuit de mindset van de ondernemer – snel, innovatief en klantgericht. Je krijgt dus altijd de duidelijkheid die je zoekt. Hetzelfde geldt uiteraard voor onze tarieven.

Heb je vragen over onze werkwijze? Wil je ervaren hoe wij als financieel adviseur te werk gaan? Het team van ANNO2040 staat voor je klaar. Neem contact op met een van onze specialisten en maak een afspraak voor een intake. Wij luisteren graag naar wat je voor ogen hebt en stemmen onze aanpak af op jouw wensen en behoeften.