Groei is positief – het laat zien dat jouw visie zo goed aansluit op de behoeften van de markt dat je de vraag niet meer alleen aankunt. Dat is prettig, maar er zit wel een keerzijde aan. Nieuw talent betekent niet alleen meer kansen, maar ook meer administratieve verplichtingen. De loonadministratie groeit immers met jouw onderneming.

Wil jij dat dit nieuwe administratieve werk jouw groei niet in de weg staat? Dan is het uitbesteden van je loonadministratie een slimme keuze. Je blijft dan aan jouw verantwoordelijkheden voldoen, zonder dat het je teveel afleidt van je core business. De innovatieve dienstverlening van ANNO2040 maak het uitbesteden van je loonadministratie bovendien aantrekkelijker dan ooit.

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van je loonadministratie?

Hoe snel je loonadministratie ook groeit, het zal in eerste instantie meestal niet genoeg zijn om een fulltime medewerker te verantwoorden. Veel ondernemers proberen de administratie daarom zelf bij te houden, met als gevolg een hogere werkdruk en meer stress. Het uitbesteden van de loonadministratie voorkomt dit. Je hoeft immers niet zelf over je administratie in te zitten en kunt je rustig concentreren op jouw taken.

Daarnaast heeft het uitbesteden van de loonadministratie ook andere voordelen. ANNO2040 werkt met een modern online systeem. Je kunt overal bij jouw belangrijke gegevens en je krijgt meer inzicht in de contracten en betalingen. Zo kun je direct bijsturen wanneer het nodig is. Tot slot is het uitbesteden van de loonadministratie voordeliger dan het inhuren van fulltime personeel.

Voordelig je loonadministratie uitbesteden bij ANNO2040

Minder werk, meer overzicht en meer rust – het uitbesteden van de loonadministratie geeft je meer ruimte om effectief te ondernemen. ANNO2040 houdt de kosten bovendien verrassend laag. Wij willen het uitbesteden van de loonadministratie graag zo toegankelijk mogelijk maken – voor iedere ondernemer. De grootte van je bedrijf maakt daarbij niet uit. Wij bieden een oplossing die past bij jouw situatie en je kunt daarbij altijd vertrouwen op uitstekende ondersteuning.

Wil je weten wat het uitbesteden van jouw loonadministratie zal kosten? Heb je vragen over onze werkwijze? Neem contact op met ons team en maak een afspraak voor een intake. Wij geven je graag een antwoord op je vragen.

Tegen een scherp tarief je loonadministratie uitbesteden? Neem direct contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.