Als ondernemer maak je dagelijks heel veel keuzes. Iedere fase van van het ondernemen brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee. Situaties waarbij je kennis van zaken nodig hebt om verstandige beslissingen te kunnen maken. 

Onze experts ondersteunen je bij het nemen van de juiste beslissing door jouw plannen door te rekenen op financiële haalbaarheid. Wij helpen je ook met wet- en regelgeving. Deze verwoorden wij voor jou op een begrijpelijke manier, zodat je de consequenties voor je onderneming kunt overzien.

Hoe ziet je bedrijf er volgend jaar uit of over 5 of 10 jaar? Welke ambities wil je waarmaken?  Bij het bepalen van jouw strategie zijn er veel aspecten waarover je moet nadenken. Wij helpen jou in je afwegingen de de juiste balans te vinden tussen het persoonlijke en zakelijke en het emotionele en rationele.

Ben je starter bent of juist klaar om door te groeien? Heb je plannen te consolideren of te innoveren of wil je juist het stokje overdragen? Wij staan voor je klaar met onze expertise.

Neem de juiste beslissing en kies voor de expertise van ANNO2040.

Rosalie Smit

Dat ik nu 24/7 een up-to-date financieel overzicht heb is belangrijk bij het nemen van grote beslissingen.  De professionals van ANNO2040 denken bovendien echt met je mee en gaan daarbij verder dan alleen de cijfers.

Rosalie SmitEigenaar DUIDELIJK communicatie
Johan Kosters

ANNO2040 helpt mij slimmer te ondernemen. Via Skype krijg ik altijd snel een advies op maat van mijn vaste contactpersoon. De combinatie van hun gunste tarieven, een innovatief online administratie systeem en hun persoonlijke aanpak maken voor mij het verschil.”

Johan KostersManaging Director DOCplus