Groeien kun je niet alleen. Wil je dat jouw bedrijf haar vleugels kan uitslaan over de markt? Dan zul je nieuw talent bij jouw zaak moeten betrekken. Dat leidt natuurlijk wel tot meer administratief werk, maar dat hoeft gelukkig niet meer zorgen op te leveren. Je kunt tegenwoordig immers je volledige salarisadministratie uitbesteden.

Voordat je dat doet moet je natuurlijk wel garanties hebben. Dat alles netjes wordt bijgehouden, bijvoorbeeld, en dat je niet teveel betaalt. ANNO2040 maakt het uitbesteden van jouw salarisadministratie toegankelijker dan ooit. Wij helpen je niet alleen om slimmer en efficiënter met jouw administratieve verplichtingen om te gaan, maar maken het uitbesteden van de salarisadministratie ook een stuk voordeliger.

Waarom zou je de salarisadministratie uitbesteden?

De tijden veranderen. Een loonadministratie is niet meer zo voorspelbaar als vroeger. Er zijn steeds meer contractsoorten bijgekomen, ieder met een eigen doel. Als ondernemer wil je deze diversiteit natuurlijk kunnen benutten – maar het maakt je administratie wel complexer. Deze complexiteit kun je met het uitbesteden van je salarisadministratie in één simpele stap wegnemen.

Het uitbesteden van de salarisadministratie geeft je de vrijheid om jouw onderneming precies zo in te delen zoals je wilt. Je hoeft nooit meer te puzzelen met contracten. Yuki, ons online systeem, houdt alle data immers overzichtelijk bij. Bovendien zorgt het uitbesteden van de salarisadministratie ook voor meer direct inzicht – loonstroken, betalingen en contracten zijn 24/7 via de digitale omgeving beschikbaar.

Zorgeloos je salarisadministratie uitbesteden bij ANNO2040

Gemak dient de ondernemer. Het uitbesteden van de salarisadministratie is een goede manier om te profiteren van moderne technologie – maar technologie moet nooit op zichzelf staan. Bij ANNO2040 krijg je bij het uitbesteden van je salarisadministratie daarom altijd persoonlijke ondersteuning. Wij zijn geen conventionele accountant met hoge adviestarieven en verborgen uren. Heb je een vraag? Je kunt ons team altijd bellen – en je krijgt direct een praktisch antwoord.

Heb jij een lastige salarisadministratie die je graag wilt uitbesteden? Neem dan contact op met een van onze specialisten en maak een afspraak voor een intake. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar de ideale oplossing.

Eenvoudig de salarisadministratie uitbesteden? Neem nu vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek.