Iedere ondernemer kent het wel: die ene vraag over een belastingaangifte of een investering waar je zelf niet helemaal uitkomt. Je wilt natuurlijk dat het goed wordt opgelost, maar aan de andere kant wil je ook niet teveel geld kwijt zijn.

Een goedkope boekhouder is dan ideaal – maar waar vind je die? Hoe weet je zeker dat je achteraf niet alsnog een gepeperde rekening krijgt? En hoe bepaal je of een goedkope boekhouder wel een goede boekhouder is? Op financiële verrassingen of onvolledige adviezen zit je immers niet te wachten.

Gelukkig is er nu ANNO2040, een goedkope boekhouder met een sterke focus op kwaliteit en zorgvuldigheid. Wat je vraag ook moge zijn, wij zorgen altijd voor een goede oplossing.

ANNO2040 is meer dan alleen een goedkope boekhouder

De meeste ondernemers kijken er niet van op wanneer hun boekhouder voor iedere fiscale of financiële vraag een factuur stuurt. ANNO2040 vindt dit niet meer van deze tijd. Wij vinden dat een boekhouder goedkope, praktische adviezen moet kunnen bieden – en dat is dan ook precies wat wij doen. Als klant kun je bij ons gewoon bellen met een adviseur als je iets wilt weten. Je krijgt in de meeste gevallen direct aan de telefoon een antwoord, zonder dat je lang hoeft te wachten.

Wat ons als goedkope boekhouder uniek maakt is dat wij hiervoor ook geen factuur sturen. Het is onderdeel van de service die bij onze online administratie hoort. Kies je ervoor om jouw boekhouding online bij ons te voeren, dan krijg je daar automatisch een goedkope boekhouder bij.

Wij zijn persoonlijk betrokken bij jouw succes

Boekhouden bij ANNO2040 is toegankelijk, praktisch en persoonlijk. Wij laten met moderne technologie en proactief advies zien hoe goed een goedkope boekhouder kan zijn. Onze adviseurs denken mee vanuit jouw visie en doelen en voelen zich betrokken bij jouw succes. Het resultaat? Een administratie die altijd perfect in orde is, doorlopend financieel advies en minder administratieve kosten.

Wil jij zelf ervaren wat een moderne, goedkope boekhouder voor jou kan betekenen? Heb je vragen over onze werkwijze of tarieven? ANNO2040 geeft je graag een duidelijk antwoord. Neem contact op met ons team en maak een afspraak voor een intakegesprek!

Opzoek naar een goedkope en professionele boekhouder? Neem nu contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.