De administratie van een VvE kan veel tijd in beslag nemen. Financiële verplichtingen, reserves, betalingen en ledenbijdrages – om het overzicht te bewaren moet alles regelmatig bijgehouden worden. Een belangrijke taak, maar ook bijzonder arbeidsintensief. Gelukkig heeft ANNO2040 een betere oplossing.

Bij ons kun je de volledige administratie van jouw VvE online beheren – voordelig, snel en altijd transparant. Je houdt de VvE administratie makkelijker up-to-date en hebt direct inzicht in de meest actuele informatie. Daarbij kun je ook rekenen op praktische financiële ondersteuning; heb je een vraag, dan geven onze specialisten je direct een antwoord waar je verder mee kunt.

Houd alles overzichtelijk online bij

“Hoe groter de VvE, hoe complexer de administratie.” Het lijkt een logische aanname, maar is het wel zo? ANNO2040 laat zien dat het anders kan. Wij bieden een modern, intelligent systeem met alle functies die jij nodig hebt om de administratie van jouw VvE te beheren – hoe groot deze ook is. Alles blijft immers digitaal, van facturen van dienstverleners en betalingen aan leveranciers tot de incasso’s voor de ledencontributie. Zelfs e-mail en agendabeheer kunnen via de online VvE administratie moeiteloos vanuit één centraal punt geregeld worden.

Het resultaat is een bijzonder compleet overzicht van alle informatie die de VvE nodig heeft – veilig, overzichtelijk en 24/7 vanaf iedere locatie bereikbaar.

Kennismaken met onze VvE administratie oplossingen?

Zeker weten dat de administratie van jouw VvE op de toekomst is voorbereid? ANNO2040 geeft je toegang tot de modernste oplossingen op gebied van online boekhouden. Ons VvE administratie pakket bevat alle functies die jij als penningmeester nodig hebt om de financiën op orde te houden. Heb je meer inzicht nodig, dan breiden wij het systeem bovendien direct voor je uit.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ons team helpt je graag om effectiever met de administratie van jouw VvE om te gaan. Neem contact op met ANNO2040 en maak een afspraak voor een intakegesprek met een van onze specialisten. Wij luisteren naar jouw wensen en zorgen voor een oplossing die daar perfect op aansluit.

Voordelig online de VvE administratie bijhouden? Neem nu contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.