Ben jij zzp’er? Dan zitten er voor jouw waarschijnlijk vaak te weinig uren in een dag. Opdrachten uitvoeren, contacten leggen, nieuwe klanten werven – het is al snel meer dan een dagtaak. Het bijhouden van je administratie kost dan soms net teveel tijd. Herken jij dit beeld? Dan kan ANNO2040 je helpen.

Wij bieden een unieke vorm van online boekhouden voor zzp’ers. Je houdt je administratie moeiteloos up-to-date, hebt altijd toegang tot financiële expertise en krijgt alle ruimte om je op je werk te concentreren. Ben je benieuwd naar de voordelen van online boekhouden voor zzp’ers? ANNO2040 vertelt je er graag meer over.

Hoe kan online boekhouden jouw leven als zzp’er beter maken?

De papieren administratie is niet meer van deze tijd. Het is onoverzichtelijk, tijdrovend en bovendien niet mobiel. Je kunt de archiefkast immers niet overal mee naartoe nemen. Ben je onderweg en wil je weten of die ene factuur betaald is? Bij ANNO2040 heb je alle informatie 24/7 binnen handbereik – omzetcijfers, kosten en betalingen, maar ook analyses en rapportages.

Met online boekhouden weet je als zzp’er dus altijd waar je staat. Je kunt direct zien welke opdrachten al betaald zijn en waar je de meeste omzet genereert. Daarnaast is online boekhouden voor zzp’ers goedkoper en toegankelijker dan dure software aanschaffen. ANNO2040 werkt met Yuki, een transparant, veilig systeem met uitgebreide opties zoals agendabeheer, e-mailkoppelingen en bankkoppelingen. De functies zijn in een oogopslag te begrijpen en je hoeft niet te werken met moeilijke formules zoals in Excel. Bij ANNO2040 kan iedere zzp’er direct met online boekhouden aan de slag.

Voordelig online boekhouden voor zzp’ers bij ANNO2040

ANNO2040 vindt dat goede oplossingen niet duur hoeven te zijn. Wij houden online boekhouden voor zzp’ers liever voordelig en toegankelijk. Moderne technologie en persoonlijke service gaan daarbij hand in hand. Je krijgt toegang tot een stabiele digitale omgeving en kunt ons team altijd bellen voor vragen. Dat kost je niets extras.

Wil je meer weten over online boekhouden voor zzp’ers? Ben je benieuwd naar de functies van ons systeem, of heb je vragen over onze werkwijze en tarieven? Neem dan contact op met ANNO2040. Wij maken graag een afspraak voor een intakegesprek.

Wil jij als zzp-er ook een slimme en efficiënte online boekhouding? Neem direct contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.