Yuki Customer Intimacy Award: ANNO2040 genomineerd!

yuki-online-boekhoudenJaarlijks organiseert onze partner Yuki de Yuki partnerdag. Het bedrijf werkt samen met ruim 300 accountants- en administratiekantoren, waaronder ANNO2020, die gebruik maken van het innovatieve online boekhoudplatform van het bedrijf.

Genieten van het galadiner

Tijdens de feestelijke avond in the Boathouse in Rotterdam is een groot deel van ons team in black tie aanwezig. We genieten van spetterende optredens en een heerlijk diner. Tijdens dit diner worden de nominaties voor de Yuki Awards bekend gemaakt.Yuki-Customer-Intimacy-Award

Het bedrijf dat de software maakt waarmee wij (en vele andere boekhoudkantoren in Nederland) mee werken meet namelijk de werkwijze en kwaliteit van al haar partners. Dit gebeurt door het uitvoeren van maandelijks kwaliteitscontroles. De belangrijke kwaliteitsfactoren die hierbij gemeten worden, zijn:

  • snelheid van verwerken
  • reageren op vragen
  • gemiddelde klanttevredenheid
  • scherpe tarieven

Yuki administratiekantoor met de meest tevreden klanten

De Customer Intimacy Award wordt uitgereikt aan het boekhoudkantoor dat het meeste aandacht aan zijn of haar klanten besteedt. Het is daarom een van de meest begeerde prijzen van de avond. De tevredenheid van klanten bepaalt immers voor een groot gedeelte het succes van een onderneming.

Vanuit ANNO2040 zijn we dan ook supertrots wanneer bekend wordt gemaakt dat wij genomineerd zijn voor deze prijs. We staan in de top 3 van Yuki partners met de hoogste tevredenheid in de Yuki Portal!

Hoogste score van Noord-Holland en het Westland

De award gaat uiteindelijk naar een van onze conculega’s in het zuiden van het land, maar in Noord-Holland en het Westland zijn wij hoe dan ook het kantoor met de beste score op klanttevredenheid! Moe, trots en tevreden gaan we die avond naar huis. Toch maken we onderweg alweer plannen over hoe we volgend jaar die hoofdprijs in de wacht gaan slepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *