Werken als zzp’er is niet altijd eenvoudig. Je creërt leads, werft klanten, voert opdrachten uit en houdt je administratie bij. Daarbij ben je voor alles op jezelf aangewezen – ook wanneer het werk eigenlijk teveel is voor één persoon. Op die momenten is het belangrijk dat je op professionele ondersteuning kunt vertrouwen.

ANNO2040 begrijpt als administratiekantoor wat zzp’ers nodig hebben. Wij weten hoe tijdrovend jouw administratieve verplichtingen kunnen zijn en helpen je graag om deze blijvend op te lossen. De toegankelijke online oplossingen van ons administratiekantoor geven elke zzp’er beter financieel inzicht tegen voordelige, betaalbare tarieven.

Ontdek de innovatieve aanpak van ANNO2040

ANNO2040 is geen conventioneel zzp administratiekantoor. Wij geloven dat een praktische, persoonlijke aanpak de beste is. Je zit immers als zzp’er niet op een administratiekantoor te wachten die alleen maar aan zichzelf denkt. Proactieve, motiverende feedback en simpele, moderne techniek – dat is wat je nodig hebt. Een systeem dat werkt, ondersteund door professionals die met jou meedenken en jouw vragen direct beantwoorden. Dat is precies wat ANNO2040 je te bieden heeft.

Wij werken als zzp administratiekantoor met Yuki, een robuust online systeem waarmee je direct meer inzicht in jouw financiële situatie krijgt. Je kunt via het internet inloggen waar en wanneer je maar wilt en je hebt altijd toegang tot actuele gegevens.

Het ideale zzp administratiekantoor

Heb je advies nodig over een belangrijke financiële keuze? Wij geven je als zzp administratiekantoor graag praktisch advies. In tegenstelling tot bij de traditionele accountant hoef je daar bij ons niet dagenlang op te wachten. Ook krijg je geen factuur toegestuurd. Je betaalt voor onze diensten als zzp administratiekantoor – de persoonlijke service is daarbij inbegrepen. Bij ANNO2040 krijg je dus nooit vervelende verrassingen. Onze tarieven en communicatie zijn glashelder.

Ben je benieuwd naar de werkwijze van ons zzp administratiekantoor? Wil je weten wat ons systeem precies kan, of heb je vragen over onze tarieven? Neem dan contact op met ons team. ANNO2040 legt je graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Zorgeloos je administratie als zzp’er uitbesteden? Neem nu contact op met anno2040, het zzp administratiekantoor.